Gondoltam lesz aki örül ennek az egyszerű kis sütireceptnek, mivel akár előző nap is megsüthető, és puha marad.
Hozzávalók / 4 adag
- 40 dkg alma (reszelt savanyú)
- 30 dkg cukor
- 2 db tojás
- 1.5 dl napraforgó olaj
- 30 dkg Schar mix
- 1 tk szódabikarbóna
- fahéj ízlés szerint (őrölt)
Elkészítés
- Az almát nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.
- Összekeverjük a reszelt almát a cukorral, a tojásokkal, a napraforgó olajjal.
- Belekeverjük a lisztet, melyben elkeverjük a szódabikarbónát, majd végül a fahéjat is a tésztába forgatjuk.
- A masszát közepes méretű, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és tűpróbűig sütjük.
- sütési hőfok: 180°C
- sütési mód: alul-felül sütés
Fotó hamarosan!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése