Keresés ebben a blogban

2012. július 9., hétfő

Gluténmentes palacsinta

Ez a palacsinta recept szerintem nagyon jó. Sőt! Ízre nekem jobban tetszik, mint a hagyományos lisztes :-) Próbáljátok ki, nem bánjátok meg :-))
Évekkel ezelőtt töltöttem le valamelyik lisztérzékeny lapról, de nem emlékszem melyikről, elnézést kérek ezért!
Ha valakinek ismerős, és tudja a származását, kérem szóljon nyugodtan, és beteszem ide a linkjét.:-)
Köszönöm!
És most a recept:

Hozzávalók:

25dkg GM liszt
kb. 1.6dl szénsavas ásványvíz
3ek étolaj
csipet só
4dl tej
2 tojás

Elkészítés:

A lisztet a tojással, az olajjal és  kevés áványvízzel keverjük csomómentessé.
A többi folyadékot is keverjük hozzá.
Pihentessük a tésztát 10-15 percig.
Felforrósított serpenyőben, magas hőfokon süssük meg egyik, majd másik oldalát.
Ízlés szerint töltsük meg.

Nekünk a pudingos és a házi lekváros a nagy kedvenc:-))

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése