Évekkel ezelőtt töltöttem le valamelyik lisztérzékeny lapról, de nem emlékszem melyikről, elnézést kérek ezért!
Ha valakinek ismerős, és tudja a származását, kérem szóljon nyugodtan, és beteszem ide a linkjét.:-)
Köszönöm!
És most a recept:
Hozzávalók:
25dkg GM liszt
kb. 1.6dl szénsavas ásványvíz
3ek étolaj
csipet só
4dl tej2 tojás
Elkészítés:
A lisztet a tojással, az olajjal és kevés áványvízzel keverjük csomómentessé.
A többi folyadékot is keverjük hozzá.
Pihentessük a tésztát 10-15 percig.
Felforrósított serpenyőben, magas hőfokon süssük meg egyik, majd másik oldalát.
Ízlés szerint töltsük meg.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése